Tündérkert

Tündérkert

Oldd fel a benned lévő feszültséget!

2014. szeptember 28. - TündérkeRT

Ugye te is vagy úgy, hogy úgy érzed nagy benned a feszültség? Esetleg folyton ideges vagy és nem is tudod mitől? Túlteng benned az energia és nem tudod, hogy vezesd le? 

Ezek feloldására van egy nagyon jó módszerem. Ez pedig nem más, mint a mozgás. Ha épp nincs a közelben aerobic vagy zumba óra, jó az otthoni is. Például a mi városunkban sincs nagyon sok lehetőség arra, hogy ilyesmire járjunk. Nekem nagyon jó itthon is. Amikor csak tehetem tornázok, bár bennem az erősítő tornák annyira nem oldják a feszültséget. 

Olyankor mikor nem nagyon érzem jól magam, feszült vagyok nekem nagyon sokat segít a box (akár otthon is). Amikor ütök azt képzelem, hogy minden ütéssel távoznak belőlem a rossz energiák, és higgyétek el, segít. 

 

Ez a videó is egész jó, de youtube-n lehet válogatni kedvetekre, van sok. 

 

Ami számomra mégis az első helyen áll, az a tánc. A táncnak jótékony, felszabadító hatása közismert. Tánc közben és utána is csodálatosan érezheted magad, valósággal újjá születsz. 

Próbáljátok ki, csodákat művel :) Tapasztalataim szerint a latinosabb dallamok sokkak jobbak, jobban lehet rájuk mozogni :) Teszek ide pár videót ízelítőképp ;) 

Tessék feltekerni a hangerőt, és idegeskedés, szomorkodás helyett táncolni egy jót! :) Akár egyedül a szobátokban :)

Szép vasárnapot :)

xoxo

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eletszepsegei.blog.hu/api/trackback/id/tr556739163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása