Tündérkert

Tündérkert

Kezdd újra, bármikor!

2016. február 19. - TündérkeRT

Az élet mindenkit arra tanít, hogy mindig tudd mit akarsz és hogy mindig kézben tartsd a dolgokat. Születésünktől fogva erre nevel minket mindenki. Viszont senki sem tanítja meg azt, hogy néha a sorsnak kell irányítsa az életed.

Van, hogy te elgondolod, mi hogy lesz, aztán a sors közbe szól. Erre mondják: "ember tervez, Isten végez". Bizony így van. Ugyanis az életedbe bármikor belecsaphat valami, mint a villámcsapás. Ez után a pillanat után már semmi sem lesz olyan, mint az előtt, szétrombol mindent, aztán eltűnik. Te pedig ott maradsz a romok közt. Ezekkel a romokkal kell tovább élned, újat építened abból, ami szétesett. Vagy dönthetsz úgy is, hogy ott hagysz mindent, ami összedőlt, egyszerűen elsétálsz, és máshol kezdesz új életet. Teljesen új téglákkal. 

És ha nem tudod melyik utat válaszd?  Ekkor türelmesen kell várnod, hogy az élet mutassa meg, melyik a helyes. Csak épp nem könnyű a sorsra bíznod magad, hinni a bizonytalanban, mert megtanultad, hogy neked mindent tudnod kell, és kézben tartani a dolgokat. 

3a8e801ad8be1d1f21934c4eafb17bcf.jpg

De igen, van, hogy ez így nem megy. Igaz, kell várnod, de a sors előbb -  utóbb megmutatja, melyik a helyes út. Felépíteni egy új életet, vagy maradni a réginél és megváltoztatni azt. Bármelyik is lesz, nem lesz könnyű. De a kényelmesnél maradni sem jó. Ha nem dől össze, nem változol, nem erősödsz. 

A rossz napokon is tudj bízni abban, hogy a legjobb felé haladsz. 

eb128c3e9c5588f5cf336d3f9e02dfb3.jpg

" Isten a legnehezebb csatákat a legjobb harcosainak adja"

Csodás hétvégét!

A bejegyzés trackback címe:

https://eletszepsegei.blog.hu/api/trackback/id/tr238405178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása