Tündérkert

Tündérkert

Nivea Q10 plus zuhanyzás közbeni bőrfeszesítő testápoló, Avon Nutra Effects nappali krém - teszt

2015. március 27. - TündérkeRT

Nemrég két krém mintáját is megkaptam. Mindkettőre nagyon kíváncsi voltam már. Az egyik a Nivea Q10 Plus zuhanyzás közbeni bőrfeszesítő testápolója a másik pedig az Avon új arckrémje, a Nutra Effects hidratáló nappali krém.

A Nivea zuhanyzás közbeni testápolóját bevallom, kétkedve próbáltam ki, ugyanis valahogy nem tudtam elképzelni, hogy hidratálhat egy testápoló, ha a felvitele után le kell mosnod magadról. A kis minta nekem két zuhanyzásra volt elég, de biztos, hogy megveszem teljes kiszerelésben is. Kellemesen csalódtam ebben a testápolóban, nagyon jól hidratál, és a lemosása után, jó puha lesz tőle a bőr. Érdemes kipróbálni.

20150304_182448.jpg

20150324_192912.jpg

Az Avon arckrém tesztelésének úgy indultam neki, hogy biztos jó lesz, érzékeny bőrre is jó, ami nekem plusz, hiszen az arcbőröm elég érzékeny. Aztán mikor elolvastam az összetevőket kicsit meglepődtem, mivel Benzophenone-t tartalmaz, ami kémiai fényvédő. Szerintem egy érzékeny bőrre való krémnek ilyesmit nem is szabadna tartalmaznia, sem pedig parfümöt. Egyszer azért kipróbáltam éjszakára. Még szerencse, hogy nem nappalra, mert felkenve nagyon ragacsos érzetet hagy a bőrön, olyan mintha valami maszkot viselnék. El sem használtam az egészet amit kaptam, és ezek után nem is fogom megvenni.

20150315_210424.jpg

20150315_210450.jpg

Remélem hasznosnak találtátok a bejegyzést, főleg, ha gondolkoztok ezeknek a termékeknek a megvételén.

További szép napot nektek! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://eletszepsegei.blog.hu/api/trackback/id/tr347309078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása