Tündérkert

Tündérkert

Gyógyítsd a lelked!

2015. február 01. - TündérkeRT

Nemrég kaptam egy információs mailt, hogy az influenzajárvány elérte hazánkat is. Ilyenkor lehet szó járványról, hogy valakitől elkaptátok, ha azonban a betegség gyakran visszatér, esetleg miután elmúlt, jelentkezik új betegség, érdemes megvizsgálni a lelkiállapototokat is. Mint tudjuk: ép testben ép lélek. Elcsépelten hangozhat, de igaz.

 Én például akármi bajom is van (betegség), megnézem annak lelki okait. Eddig egy olyan oldalon néztem, ahol pár szóval volt csak leírva, hogy mik okozhatják az adott tüneteket. Ebből a kis leírásból csak következtetni lehetett, hogy mi is a baj eredete. Most viszont egy oldalt találtam, ahol nagyon részletesen le vannak írva, hogy mik is okozzák a betegséget. Mikor először elolvastam a leírást, nagyon kiakadtam, hogy mennyire pontos. Ha valaki mondaná el sem hinném. Az oldalt ide kattintva jeleníthetitek meg. 

80d8265da73daaeac6dcad5ddde3382b.jpg

Egy próbát megér. Szerintem a tünetek elmúlasztásával a probléma még nem szűnik meg. Tapasztalatból mondom, hogy ha szedtek is pl. valami antibiotikumot, de magát az okot (lelki szinten) nem ismeritek fel és nem szüntetitek meg, a betegség időről időre visszatér.

large_1_.jpg

Remélem segítettem ezzel a kis bejegyzéssel, hogy az oldal segítségével felismerjétek a problémákat, amik a betegséget okozzák. 

Szép hetet! :)

f0b7dd7918572873a8799587cb67e025.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://eletszepsegei.blog.hu/api/trackback/id/tr677131459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása