Tündérkert

Tündérkert

PayPal regisztráció négy lépésben

2015. január 18. - TündérkeRT

Nagyon sok helyen olvasom, hogy vannak akik nem mernek rendelni olyan külföldi oldalakról, ahol PayPal-al kell fizetni. Ezzel a bejegyzéssel szeretnék segíteni nektek a regisztrálásban. Nem kell félni, hiszen ez teljesen biztonságos. Én legalábbis már rengetegszer rendeltem a PayPal segítségével, és még soha nem volt semmi gondom (le is kopogom gyorsan :D). 

PayPal egy készpénzmentes pénzforgalmi szolgáltatásokat nyújtó pénzügyi intézet, mely az elektronikus kereskedelemre szakosodott. Internetes vásárlások során nem kell hitelkártya, vagy számlaadatokat megadni, illetve továbbítani, hanem a PayPalen használandó e-mail cím, valamint a jelszó megadása elegendő a fizetés lebonyolításához. Ennek természetesen feltétele, hogy a webáruház szerződéses partnere legyen a PayPalnak.

letoltes.jpg

Akkor nézzük a regisztrálás menetét: 

1. A www.paypal.com  oldalon kattintsatok a sign up-ra. Ha ez meg van, akkor ki kell választani az országot és a nyelvet. A PayPal for you-ra kell kattintani. A PayPal for business olyanoknak van, akik kereskedni is szeretnének.  

2. Ez után ha rákattintotok a Get start-ra, kijönnek különböző mezők, amiket ki kell tölteni. cats.jpg

Tehát az e-mail cím, a jelszó, jelszó megerősítése, kereszt - és vezetéknév, utca és a házszám, a város vagy falu, ahol éltek, valamint az ország és az irányítószám, telefonszám. A telefonszám egyébként azért szokott kelleni, hogy a futár fel tudjon titeket hívni, ha esetleg nem lennétek otthon. 

3. Ha ezzel megvagytok, akkor pedig meg kell adnotok a bankkártyátok számát, a lejárási dátumát, és a kártya hátuljáról a négy vagy három utolsó számot (kártyáktól függ). Be kell linkelni, hogy egyetértetek a felhasználási feltételekkel és már kattinthattok is tovább, ahol egy ellenőrző kód fogad majd titeket. 

cats_1.jpg

4. Kell adnotok biztonsági kérdést, ha esetleg elfelejtenétek a jelszavatokat. 

Ennyi is lenne az egész. Ha esetleg még valami kérdésetek lenne nyugodtan írjátok meg kommentben, ha tudom, megválaszolom. 

Szerintem így rendelni teljesen biztonságos. Plusz még annyiból is jó, hogy nem kell mindig megadnotok a kártyátok számát és további információkat, mivel a PayPal tárolja őket. Ebay-ről is így lehet rendelni, ahol, ha szétnéztek, rájöhettek, hogy nagyon sok minden sokkal olcsóbb, mint nálunk. 

Jó vásárlást! :)

Csodás vasárnapot! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://eletszepsegei.blog.hu/api/trackback/id/tr167085233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása