Tündérkert

Tündérkert

Szerelem, múlsz?

2014. október 28. - TündérkeRT

Miért van az, hogy néha úgy érezzük, hogy már nem szeretjük a másikat eléggé? Mikor jön el ez a pillanat? Számos ember feltette már magának ezeket a kérdéseket. A legtöbbjük mégsem gondolkodik el a válaszokon. Nem veszik a fáradtságot, hogy elgondolkozzanak az életükön, önmagukon, kapcsolataikon. Legtöbbször inkább eltussolják, elhessegetik a zavaró gondolatokat. Megpróbálják elfojtani valamivel, alkohollal, haverokkal, vagy akár azzal, hogy elmennek mást keresni, az otthon lévő másik fél pedig csak vár és vár, hogy hazaérkezzen a szerelme. 

f6c71ae924f23a3e78eb4dd06d4b34a4.jpg

Lehet, hogy nem is kéne mást tenni, mint megjavítani a kapcsolatot, mert van, hogy a szerelem nem múlt el, csak a kapcsolat laposodott el valamilyen szinten. Ilyenkor elég csak egy kis dolgot megváltoztatni, mondjuk a hozzáállásunkat, energiát belefektetni a kapcsolatba és ismét olyan lesz mint régen. A hétköznapok veszélyesek, hiszen van, hogy mással vagyunk elfoglalva, a párunkra nem fordítunk annyi időt, nem beszélgetünk. Pont ezért fontos, hogy sokat beszélgessünk, és szervezzünk közös programokat, érezze a másik, hogy fontos nekünk. Elég esetleg nap közben egy szép sms, hogy a másik tudja, gondolunk rá. Nem kell sok, de ezek a dolgok sokat tesznek. Ha egy kicsit változtatunk, a másik is változtatni fog, és ki tudja, lehet, hogy olyan lesz a kapcsolatunk, mint mikor megismerkedtünk. 

6b6e2e94a18bfb6fc0b4c492bd7598b8.jpg

Persze van olyan, mikor már tényleg elmúlt a szerelem, és ezek a dolgok már nem hoznak helyre semmit. Ezt magunknak kell eldöntenünk, éreznünk, hogy a kapcsolat milyen stádiumban van éppen és ahhoz mérten döntéseket hozni. 

99ec61455694d9c4645e6c6b4ff8d055.jpg

Szép napot nektek!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eletszepsegei.blog.hu/api/trackback/id/tr36839833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása